guesswho написа:1. https://maps.google.com/?ll=43.844885,2 ... 14,,0,6.73
2. Аз лично не мога да те посъветвам компетентно, но и мисля, че въпроса ти не е удачен за полицейския форум - в лекс.бг където са адвокатите би трябвало да могат по-добре да ти отговорят. Свидетеля който се е подписал като такъв, а не е свидетел се нарича лъжесвидетел. Според мен въпросното шефче вижда някаква златна възможност да издои някой левец от тебе под формата на обезщетение. И все пак си в България - каква мъжка дума...
Теб изобщо не те знам,защо взимаш отношение в тема по която нищо не знаеш и по въпроси на които не можеш да отговаряш?
Къде го пращаш при в лекса като тук му сипват да пие "вода" от извора и той вместо да 'пие" продължава да пита ли пита...
Какъв лъжесвидетел бре млади момко,като потрошената будка няма как да не се види ! Това не е ли свидетел да види,че имуществото му е потрошено и да пусне жалба да се търси виновника,който не е задържан на МП от малоумния охранител? Това лъжесвидетел ли се нарича и като си ограничен в мисленето по някои въпроси,защо не се скриеш някъде на топло.
В България почти всеки е готов да дава правни квалификации и да казва кое е незаконно и кое законно,дали има правна подготовка,дали няма,това е без значение,важно е да се изцепи и да каже това е лъжесвидетел...
Двама специалисти са отговори на беглеца от ПТП,останалите си въпроси може да адресира към органите на пътна полиция,които ще го "нарисуват" и ако не е доволен от "портрета" има съд... завежда иск и чака решение по иска си...